Votează primarul de Soroca

Oferte de muncă avantajoase

 

    FERMENTĂREA VINULUI: CHEF SAU PERICOLUL ?

 Gospodarii din întreaga țară în această perioadă culeg strugurii și prepară vinul. Însă, oamenii trebuie să fie atenți la condițiile în care fermentează acesta. Direcția Situații Excepționale Soroca informează populația asupra pericolului de intoxicare cu dioxid de carbon.

  Salvatorii recomandă oamenilor să fie prudenți în prepararea vinului și să respecte regulile de securitate. La fel oamenii sunt îndemnaţi să nu intre în încăperile în care se fermentează vinul, dacă nu există ventilație corespunzătoare. Pentru a verifica dacă în încăpere nu s-a acumulat dioxid de carbon e nevoie de aprins o lumânare, care se va stinge în cazul în care nu există oxigen suficient. În astfel de situații aflarea în încăperile respective este strict interzisă.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md
Login Form