Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              ÎN CETATEA SOROCA DECOPERIRELE ARHEOLOGICE CONTINUĂ

Inscripția unui preot pe o piatră din substraturile cetății: ” Dimitrie, am fost închis, 1733”.

 

 

 

              CICLISMUL LA SOROCA DINCOLO DE CRIZĂ

Astăzi, 5 iunie, mai mulți amatori de a merge cu bicicleta și-au dat întâlnire la Cetatea Soroca. Aici, doritorii au participat la acțiunea cu genericul ,,Ciclism_dincolo_de_criză”, dedicată Zilei Mondiale a Bicicletei, organizată de Inspectoratul de Poliție Soroca și Federația de Ciclism din Republica Moldova. Cicliștii au mers pe o distanță de 3 km pe cheiul râului Nistru. Pentru asigurarea securității circulației rutiere, cicliștii au fost însoțiți de două automobile a Serviciului Secției Patrulare Soroca-Florești.

 

 

 

              5 IUNIE – CURSA DE CICLISM

În contextul Zilei Mondiale a Bicicletei, Inspectoratul de Poliție Soroca și Federația de Ciclism din Republica Moldova vă provoacă să participați sâmbătă, 5 iunie, la ora 10:00, la o cursă_de_ciclism, cu genericul „Ciclism, dincolo de criză”, consacrată Zilei Mondiale a Bicicletei. Startul va fi dat la Cetatea Soroca. Traseul va fi Cheiul râului Nistru, pe o distanță de 3 km.

 

 

 

              CINE SUNT ACTORII CARE AU SONORIZAT FILMUL GRIMM, DIFUZAT LA SOR TV?

Mai bine de jumătate de an, SorTV difuzează serialul fantastic GRIMM, o dramă polițistă dintr-o lume întunecată și fantastică inspirată din poveștile scrise de Frații Grimm. Serialul GRIMM, de la Sor TV este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova, care oferă servicii de postproducție precum dublare, voce, subtitrare, traducere și mixare finală audio.

 

 

 

              PUNCTELE DE TRECERE COSĂUȚI-IAMPOL ȘI SOROCA-ȚEKINOVKA, ÎNCHISE

Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal au fost informate de către Agenţia Navală din Republica Moldova privind interzicerea exploatării mijloacelor plutitoare în punctele de trecere a frontierei fluviale Cosauți-Iampol (internaţional) și Soroca-Țekinovka (interstatal/local). Conform rapoartelor instituţiei de resort, acestea prezintă pericol sporit pentru siguranţa călătorilor, iar până la remedierea condiţiilor tehnice ale feriboturilor, exploatarea acestora este interzisă.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 18 гостей и нет пользователей