Tariful la gaz se mărește

Moldovagaz a propus majorarea tarifului mediu pentru furnizarea gazelor naturale consumatorilor finali: de la 9,227 lei la 13,418 lei pentru un metru cub. Propunerea se conține într-o cerere înaintată Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE)

 

 

 

Prețul la gaz continuă să îngrijoreze

Consiliul Suprem de Securitate s-a convocat astăzi, în regim de urgență. În cadrul acestuia a fost pusă în discuție situația din sectorul energetic al țării, creată ca urmare a creșterii semnificative din ultima perioadă, pe piața europeană, a prețurilor de achiziție la gazele naturale.

 

 

 

Trei zile consecutiv carburanții se scumpesc

Agenția Națională pentru Reglementare Energetică a stabilit, pentru mâine, 16 decembrie, prețuri mai mari la benzină și motorină.

 

 

 

De la 4 ianuarie produsele petroliere se scumpesc

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că produsele petroliere au crescut în noul an datorită faptului că, începând cu 1 ianuarie 2022, s-au majorat cotele accizelor prevăzute de Codul Fiscal al Republicii Moldova.

 

 

Agricultorii au marcat ziua profesională și au făcut bilanțul unui an bun

Astăzi la Soroca a fost marcată Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare. Ceremonia festivă consacrată acestei sărbători a avut loc în incinta Palatului de Cultură unde au fost prezenți conducerea raionului, producătorii agricoli dar și muncitorii agrari.

 

Forma de logare

Сейчас на сайте 53 гостя и нет пользователей