Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              COMISIA РЕNTRU SITUAȚII EXCEPȚIONALE А RАIОNULUI SОRОСА DIN 26 AUGUST 2021

La 26 august 2021 in scopul luării măsurilоr în vеdеrеа рrеvеnirii răspândirii infecției COVID l9, Comisia реntru Situații Excepționale а гаiоnului Sоrоса a luat act de rapoartele factorilor de decizie cu privire la pregătirea instituțiilor de învățământ către anul de studii 2921-2922, cu privire la situația epidimiologică COVID-19, cu privire la rezultatele inspectării și verificării capacității de funcționare a hidranților de incendiu și altele pe care le puteți viziona în materialu video de mai jos.

 

 

 

              Conferinta de lansare a proiectulu: ”CONSERVAREA SI PROMOVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL SI ISTORIC IN ZONA TRANSFRONTALIERA IASI SI SOROCA”

Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca, va căpăta un nou aspect. La lăcașul sfânt, care este și cel mai vechi din municipiu, va fi schimbat acoperișul. Restaurarea acoperișului bisericii va fi posibilă datorită unui proiect transfrontalier, din surse europene.

 

 

 

              UE/Ideale pentru plimbare și odihnă, pădurile din jurul orașelor sunt înghițite de gunoaie

Ideale pentru plimbare și odihnă, pădurile din jurul orașelor sunt înghițite de gunoaie, atâta vreme cât responsabilii nu dau amenzi serioase. În ultimii ani, spațiile verzi din jurul orașului Căușeni și Ștefan Vodă – parcuri, liziere, păduri sau luncile râurilor – sunt ținta depozitării ilegale de deșeuri poluante.Gunoaiele sunt aruncate la câțiva metri de șosea, iar odată ce ai ajuns în zona de picnic, ai nevoie în primul rând să faci curățenie, după care să te apropii de grătar.

 

 

 

               Emisiunea ”Dialog Deschis” în format duplex cu TV Căușeni.

Protagonistul emisiunii ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko.

 

 

 

              Emisiune tematica Importanta Zonei RAMSAR

Nistru de Jos este o arie protejată de stat, de importanță internațională din Republica Moldova. Teritoriul zonei, include 6 sate din raionul Căușeni și 11 sate din raionului Ştefan-Vodă. Suprafața totală a zonei o constituie 60638 ha și include 18 complexe naturale, cele mai mari fiind Copanca-Leuntea (2397 ha), Lunca Talmaza (1592 ha), Zaozernoe-Nucari(1542 ha), Cioburciu-Răscăeți (1234 ha) și Olănești – Crocmaz (1478 ha).

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 20 гостей и нет пользователей