Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

Costumul popular moldovenesc la Soroca

Costumul popular moldovenesc la Soroca

 

 

Dialog Deschis. Protagonistul emisiunii Sergiu Ivanov

Dialog Deschis. Protagonistul emisiunii Sergiu Ivanov, preotul din s. Vărzărești, r-ul Nisporeni

 

 

PREȘEDINTA PAS, MAIA SANDU, S-A ÎNTÂLNIT CU SOROCENII

La 18 iunie, într-o vizită de lucru la Soroca s-a aflat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Aici, președinta partidului, alături de membrii organizației teritoriale ai Partidului Acțiune și Solidaritate a avut mai multe întâlniri cu localnicii din raionul Soroca. Ulterior, Maia Sandu, a răspuns la mai multe întrebări ale presei locale.

 

 

Festivitatea de premiere a elevilor învingători la concursul raional ”Elevul Anului”

Tradiționalul concurs „Elevul Anului” și-a făcut totalurile, astfel, 17 elevi din instituțiile de învățamânt din municipiul și raionul Soroca au devenit învingătorii concursului, la diferite categorii de vârstă. Pentru ei, astăzi, a fost organizată festivitatea de premiere. Evenimentul a avut loc în fața sediului Consiliului Raional, cu repectarea normelor impuse de Comisia Națională de Sănătate Publică, pe perioada pandemiei. Elevii a fost felicitați de condcerea raionlui și a Direcției Învățămant Soroca și pentru sccesele obținte aceștea a primit diplome și premii bănești.

 

 

SITUAȚIA STAȚIEI DE EPURARE DE LA SOROCA

Protagoniștii emisiunii Valentina Jamba și Artur Lesco. Cum, când, unde și de ce nu se construiește stație de epurare la Soroca? Aflați în materialul video al emisiunii.

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md