Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              UE/Ideale pentru plimbare și odihnă, pădurile din jurul orașelor sunt înghițite de gunoaie

Ideale pentru plimbare și odihnă, pădurile din jurul orașelor sunt înghițite de gunoaie, atâta vreme cât responsabilii nu dau amenzi serioase. În ultimii ani, spațiile verzi din jurul orașului Căușeni și Ștefan Vodă – parcuri, liziere, păduri sau luncile râurilor – sunt ținta depozitării ilegale de deșeuri poluante.Gunoaiele sunt aruncate la câțiva metri de șosea, iar odată ce ai ajuns în zona de picnic, ai nevoie în primul rând să faci curățenie, după care să te apropii de grătar.

 

 

 

               Emisiunea ”Dialog Deschis” în format duplex cu TV Căușeni.

Protagonistul emisiunii ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko.

 

 

 

              Emisiune tematica Importanta Zonei RAMSAR

Nistru de Jos este o arie protejată de stat, de importanță internațională din Republica Moldova. Teritoriul zonei, include 6 sate din raionul Căușeni și 11 sate din raionului Ştefan-Vodă. Suprafața totală a zonei o constituie 60638 ha și include 18 complexe naturale, cele mai mari fiind Copanca-Leuntea (2397 ha), Lunca Talmaza (1592 ha), Zaozernoe-Nucari(1542 ha), Cioburciu-Răscăeți (1234 ha) și Olănești – Crocmaz (1478 ha).

 

 

 

               DIALOG DESCHIS. INVITATUL EMISIUNII EXCELENȚA SA , AMBASADORUL REPUBLICII LETONIA ÎN MOLDOVA, ULDIS MIKUTS

Întîlnirea virtuală la Sor TV cu ambasodorul Republicii Letonia, Uldis Micuts, reflecftă relațiile dintre Republica Moldova, Uniunea Eiropeană și Letonia, dar și un șir de opinii despre istorie, despre calea de implementare a cursului european și despre posibilele relații de înfrățire a mun. Soroca cu alte orașe din Letonia. Vizionare plăcuită

 

 

 

              Şedinţa extraordinară a Consiliului Raional Soroca din 13.05.2021

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 178 гостей и нет пользователей