UN AN DE LA VACCINAREA ANTI COVID

Acum un an, pe 2 martie 2021, Ministerul Sănătății a inițiat Campania națională de vaccinare împotriva COVID-19. Până astăzi, 1 074 352 de persoane au încheiat schema completă de vaccinare, ceea ce înseamnă peste 30% din populația Republicii Moldova. La 2 martie în Republica Moldova au fost confirmate 734 de cazuri cu COVID-19, după efectuarea a 6 729 de teste. Din acestea se regăsesc 2 cazuri din raionul Soroca. Potrivit autorităților se observă o ușoară scădere a cazurilor de infectare de Coronavirus dar oricum situația este complicată, pentru că înregistrăm decese.

 

 

Valentin Artemii, Cavaler al Ordinului "Ştefan cel Mare " , la emisiunea „Dialog Deschis”

Amintiri şi viziuni despre războiul din Transnistria, după 30 de ani de la declanşare, la emisiunea "Dialog Deschis " cu Valentin Artemii, locotenent colonel, veteran de război, Cavaler al Ordinului "Ştefan cel Mare "is”

 

 

Iurie Muntean, Partidul Congresul Civic, la emisiunea „Dialog Deschis”

Dezvăluiri senzaționale despre politica din Republica Moldova.

 

 

„Dialog Deschis” Activitatea de doi ani a Consiliului Raional

Activitatea de doi ani a Consiliului Raional, în viziunea consilierilor. Ce cred ex-președinții de raion despre felul cum este gestionat acum raionul Soroca.

 

 

 

Emisiunea ,, Dialog Deschis". Lilia Pilipețchi, la jumătate de mandat.

Invitatul emisiunii, primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, la jumătate de mandat. Despre activitatea ei in această perioada, realizări şi probleme.

 

Forma de logare

Сейчас на сайте 51 гость и нет пользователей