Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              CEC A VALIDAT REZULTATUL ALEGERILOR PARLAMENTARE DIN 11 IULIE

Comisia Electorală Centrală a validat rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Decizia a fost votată astăzi, 19 iulie, cu opt voturi din partea membrilor CEC.

 

 

 

              DEMISII DUPĂ ALEGERI

Rezultatele alegerilor din 11 iulie continuă să ne uimească. Recent, Primarul de Bălți Renato Usatîi și-a anunțat demisia. Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că locuitorii municipiului Bălți au preferat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor care au obținut aici 40,17% din voturi în locul blocului său care a avut  22,68%  în cadrul alegerilor parlamentare. Renato Usatîi a mai spus că nu poate rămâne indiferent față de faptul că oamenii au alte preferințe.

 

 

 

              DEPUTAȚII SOROCENI ÎN VIITORUL PARLAMENT ȘI REACȚIILE POLITICIENILOR

La 11 iulie 2021 în Republica Moldova s-au desfășurat alegerile parlamentare anticipate. Conform rezultatelor preliminare, Partidul Acțiune și Solidaritate acumulează 52,8% din voturi – cel mai mare scor obținut de un concurent electoral în istoria alegerilor parlamentare în Republica Moldova. Potrivit rezultatelor, mandatele de deputat în Parlamentul se distribuie în felul următor: Partidul Acțiune și Solidaritate 52,80% – 63 de mandate, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor 27,17% – 32 de mandate (dintre care 22 PSRM și 10 PCRM) și Partidul “Șor” 5,74% – 6 mandate.

 

REZULTATE PE ȚARĂ ȘI DIN RAIONUL SOROCA DUPĂ PROCESAREA A PESTE 99% DIN PROCESELE VERBALE

 

După procesarea a peste 99% din procesele verbale din țară, Partidul Acțiune și Solidaritate acumulează 52,49% din voturi, Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – 27,39% și Partidul Politic Șor – 5,78%

 

 

              Partidul Unității Naționale vă invită la evenimentul

Partidul Unității Naționale vă invită la evenimentul de lansare a candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Olga Ghergheligiu, nr.8 pe listă și a programului electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Vineri 11 iunie, ora 17.00, Cetatea Soroca. În program formația ”Ștefan Vodă”.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 101 гость и нет пользователей