Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

                ȘEDINȚA CONSILIULUI RAIONAL SOROCA DIN 17 DECEMBRIE

Astăzi, 17 decembrie a avut loc ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca. Ordinea de zi a inclus 16 proiecte de decizii. Printre acestea proiectul ”Valorificarea Patrimoniului Istorico-Cultural al Regiunii de dezvoltare Nord prin reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie din municipiul Soroca” și proiectul ”Apa – necesitate primordială pentru o viață calitativă în regiunea de Dezvoltare Nord”. Un alt subiect a fost prelungirea contractului de locțiune.

 

 

ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI MUNICIPAL SOROCA

Astăzi, 5 mai consilierii municipali s-au convocat în ședință ordinară. Pentru început primarul municipiului a oferit diplome voluntarii soroceni pentru activitatea desfășurată pe timp de pandemie. Ulterior Lilia Pilipețchi a ținut să vină cu o precizare pentru consilieri.

 

 

CINE ȘI CUM A CÂȘTIGAT CONCURSUL PENTRU FUNCŢIA DE DIRECTOR AL СЕNTRULUI “ÎMPREUNĂ” DIN RUBLENIȚA ?

Astăzi a avut loc desfăşurarea concursului la funcţia vacanta de director al Сеntrului Соmunitаr Multifuncțional ÎMPREUNĂ din comuna Rublenița. La concurs au fost admise două candidate, Galina Ursachi și Tatiana Mînzat.

 

 

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. Luări de cuvânt.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe data de 1 noiembrie. Proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea datei scrutinului prezidenția a fost votat în ședința de joi, 21 mai, a Parlamentului. Procedura de dezbateri în Parlament a ridicat un val de critici din partea opoziției.

 

 

CONFLICT ÎNTRE UN CONSILIER DIN ZASTÂNCA ȘI PRIMARUL LOCALITĂȚII

Un consilier local din partea PSRM din satul Zastânca, susține că a fost urmărit și agresat de primarul localității, membru PDM. Cazul a avut loc ieri, 5 mai, în jurul orei 16:30, comunică Știri.md

Consilierul local, Vasile Mîțu, a declarat că primarul satului, Pavel Covalciuc l-a amenințat de mai multe ori, însă ieri l-a urmărit cu mașina, după care l-a agresat fizic.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare