Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               Concurența politică în beneficiile cetățenilor

Liderii politici din țara noastră Igor Dodon și Maia Sandu promit să aducă vaccinele și să imunizeze populația țării cât mai repede.

 

 

 

               Președintele Maia Sandu a sesizat Curtea Constituțională pentru constatarea circumstanțelor constituționale de dizolvare a Parlamentului

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a sesizat în această după-amiază Curtea Constituțională pentru constatarea circumstanțelor constituționale de dizolvare a Parlamentului. Anunțul a fost făcut după consultările cu fracțiunile și grupurile parlamentare, pe care șefa statului le-a desfășurat în zilele de 26 și 29 martie.

 

 

 

               PARTIDUL ACȚIUNII COLECTIVE-CONGRESUL CIVIC ȘI-A PREZENTAT ÎN REGIUNEA DE NORD A ȚĂRII, PLANUL DE ACȚIUNI ȘI PROIECTELE DE ANCORARE REGIONALĂ

La data de 28 februarie, la Dondușeni, a avut loc ședința de lucru a Congresului Civic. În cadrul ședinței formațiunii, a fost prezentat planul de acțiuni a partidului, principalele obiective, dar totodată, Mark Tcaciuc, membru al Comitetului Executiv, a făcut referire și la situația în care se află la moment republica Moldova.

 

 

 

               PREȘEDINTA ȚĂRII, MAIA SANDU, ÎN VIZITA DE LUCRU LA SOROCA

Președinta țării s-a aflat astăzi, 16 februarie, în vizită de lucru la Soroca. În prima parte a zilei, Maia Sandu, a avut discuții cu reprezentanți ai conducerii raionului Soroca și cu circa 30 de primari. În cea de-a doua parte a zilei, președinta a avut întâniri cu medicii, agenții economici, reprezentanții societății civile, organizațiile de tineret, organizațiilor neguvernamentale și reprezentanți ai mass-media locală.

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare