Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              Raionul Soroca are un nou vicepreședinte

Consilierii din cadrul Consiliului Raional Soroca s-au întrunit astăzi în ședință extraordinară. Unul dintre cele mai discutate proiecte de decizii, din cele 10 incluse în ordinea de zi a fost alocarea mijloacelor financiare din Fondul de Rezervă.

 

 

 

              A FOST LANSAT STUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU STAȚIA DE EPURARE DIN SOROCA

Astăzi, 13 mai, la Soroca a avut loc evenimentul de lansare a Studiului de fezabilitate pentru Stația de epurare a apelor uzate din municipiul Soroca. Aici au participat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, deputata Alla Pilipețcaia, directorul de proiect al companiei care urmează să efectueze lucrările și autoritățile locale.

 

 

 

              MÂINE, 13 MAI, VA AVEA LOC ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI RAIONAL SOROCA

Mâine, 13 mai, consilierii din cadrul Consiliului Raional Soroca se vor întruni în ședință extraordinară. În acest context, astăzi s-au desfășurat audieri publice privind  proiectele de decizii propuse spre examinare, dar totodată au avut loc și ședințele comisiilor de specialitate. Printre subiectele analizate în cadrul comisiilor au fost înaintarea candidaţilor pentru constituirea Consiliului electoral de circumscripţie de nivelul doi, alocarea mijloacelor financiare din Componenta raională pentru instituțiile educaționale și modificarea Deciziei privind aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din teritoriul raionului Soroca, pentru anul 2021.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 212 гостей и нет пользователей