Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              LA DATA DE 22 APRILIE CONSILIERI RAIONALI SE VOR CONVOCA ÎN ȘEDINȚĂ

La data de 22 aprilie va avea loc ședința Consiliului Raional Soroca. Astfel, în aceste zile membrii comisiilor de specialitate sunt covocați în cadrul ședințelor. Astăzi, 19 aprilie, au avut loc ședința Comisiei pentru dezvoltarea socială, cultură, educație, sport și tineret și ședința Comisiei pentru dezvoltare economică, a infrastructurii, amenajarea teritoriului și protecția mediului.

 

 

 

              TREI PERSOANE AU MURIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Tragedie fără margini într-o familie din Ocnița. Doi soți de 37 și respectiv 33 ani au decedat în urma unui accident. La scurt timp după impact din cauza multiplelor traume primite s-a stins și a treia persoană care se afla în mașină, o femeie de 58 de ani

 

 

 

              VIAȚA INEI MAME COSTĂ 50 MII DE EURO

Acum o lună o familie din Soroca a primit o veste cutremurătoare, care le-a schimbat viața. Familia Inei Zabrian, mamă a doi copii, unul de doar un anișor, se roagă zilnic ca Ina să aibă putere să treacă peste această grea încercare. Femeia are nevoie urgent de transplant al ambilor rinichi. Intervenția chirurgicală trebuie efectuată peste hotare, iar suma necesară este de 50 000 euro.

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare