Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               ÎN MEMORIAM ALA SOLOVEI

În data de 13 ianuarie, în ajun de sfântă sărbătoare, a plecat să vestească plugușorul străbun celor din veșnicie, colega și prietena noastră, dna Ala Solovei.

 

 

 

                15 IANUARIE, ZIUA LUI MIHAI EMINESCU ȘI ZIUA CULTURII NAȚIONALE

Ziua de 15 ianuarie, desemnată ca Zi a Culturii Naţionale în Republica Moldova, reprezintă data naşterii poetului, Mihai Eminescu. Astăzi, mai mulți soroceni, alături de conducerea raionului, și minicipiului, au depus flori la bustul marelui poet al neamului Mihai Eminescu, amplasat în Parcul care-i poartă numele din Soroca. Omagiul a fost adus cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la naşterea poetului.

 

 

 

                CU O GUNOIȘTE NEAUTORIZATĂ MAI PUȚIN

Încă o gunoiște neautorizată din municipiul Soroca a fost lichidată. În rezultatul unui reportaj, realizat de SorTV, la sfârșitul lunii decembrie, privind gunoiștea neaurorizată din Dealul Romilor, s-au sesizat mai multe surse media locale, dar și naționale, mai mult, primăria municipiului și DGLC au decis să ia măsuri mai aspre privind aruncarea deșeurilor în această zonă. Astăzi de aici, au fost evacuate mai multe mașini de gunoi, au fost instalate tomberoane și chiar au fost încheiate primele contracte cu localnicii. La lucrările de acumulare a deșeurilor, au participat mai mulți romi, care primesc ajutoare sociale și lucrează în folosul comunității.

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare