Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              LANSAREA PROIECTULUI ,,ȘTEFAN CEL MARE – ISTORIE COMUNĂ, PATRIMONIU COMUN, SOROCA-VASLUI”

Astăzi, 22 iulie, Consiliul raional Soroca a desfășurat Conferința de lansare a proiectului ,,Ștefan cel Mare – istorie comună, patrimoniu comun, Soroca-Vaslui”, care își propune să contribuie la conservarea și promovarea patrimoniului cultural și istoric al municipiului Soroca și al județului Vaslui, România, prin restaurarea monumentelor istorice reprezentative situate în zonă și prin organizarea de evenimente culturale transfrontaliere.

 

 

 

              LA 24 IULIE VA AVEA LOC PROCESIUNEA CU ICOANA MAICII DOMNULUI „CU TREI MÂINI” ÎN JURUL SOROCII

La 24 iulie , la Soroca va avea loc procesiunea cu Icoana Maicii Domnului „Cu trei mâini” în jurul municipiului Soroca. Sfânta Liturghie va începe de la 7:30 la Catedrala episcopală, după care de la 9:00 va urma și procesiunea în jurul municipiului, cu participarea clerului și a credincioșilor.

 

 

 

              PUNCT MOBIL DE VACCINARE LA CETATEA SOROCA

„Vaccinează-te pentru a călători în siguranță” sub egida campaniei de vaccinare cu acest slogan s-au vaccinat astăzi la Soroca, mai mulți localnici, dar și oaspeți ai orașului, care au venit în preajma Cetății Soroca pentru a se vaccina împotriva COVID-19 la punctul mobil.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 104 гостя и нет пользователей