Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

  Viorel Morari a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost eliberat din arest chiar în sala de judecată și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 14 februarie. Decizia a fost luată de Judecătoria Buiucani, la prima ședință de judecată privind primul dosar a lui Viorel Morari în care acesta este bănuit de abuz de serviciu și fals în acte publice, transmite IPN.

Viorel Morari va trebui să nu părăsească țara fără acordul în scris al instanței de judecată, să comunice instanței orice schimbare de domiciliu, să se prezinte la instanța de judecată ori de câte ori este citat, să nu intre în legătură cu partea vătămată și martorii, să nu săvârșească acțiuni de natură să împiedice aflarea adevărului în procesul penal și să predea pașapoartele și actele care acordă dreptul de circulație internațională instanței de judecată.

Acum două zile, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că pe numele lui Viorel Morari a mai fost inițiat un dosar penal în care a fost audiat și recunoscut în calitate de bănuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari, cu folosirea situației de serviciu. Viorel Morari a fost reținut pe 10 ianuarie.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 195 гостей и нет пользователей