Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A COMISIEI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ

Astăzi, 19 mai a avut loc Ședința Extraordinară a Comisiei de Sănătate Publică. Aici, membrii comisiei au prezentat informații privind activitatea instituțiilor, numărul cazurilor de covid înregistrate în această perioadă, dar și despre reluarea activitatății mai multor unități economice din teritoriu.

 

Un subiect aparte, discutat în cadrul ședinței a fost și situația creată în cadrul centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din satul Bădiceni, unde au fost depistați cu covid 19 , mai mulți beneficiari, cât și angajați din cadrul centrului.

MLa sfârșitul ședinței, vicepreședinta raionului, Svetlana Păunescu s-a referit la activitatea pieților din municipiul Soroca, și anume, faptul că nu sunt respectate în totallitate măsurile de prevenire a infecției. În acest context, pentru a fluidiza circulația persoanelor, s-a propus temporar să fie deschisă piața din preajma fostului cinematograf.

În raionul Soroca au fost înregistrate în total 442 de cazuri de covid 19. E de menționat faptul că doar astăzi în raion, au fost confirmate 22 de cazuri noi de coronavirus.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare