Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               LIDIA RĂILEAN A SĂRBĂTORIT UN VEAC DE VIAȚĂ

Recunoscătoare, blajină și împlinită, așa a sărbătorit astăzi a suta aniversare doamna Lidia Răilean din satul Redi – Cereșnovăț. Femeia este una din cele mai longevive persoane din raionul Soroca. Astăzi, la ceas aniversar, printre cei care au venit să o felicite a fost și primarul localității.

 

Mătușa Lidia Răilean a crescut 5 copii, 7 nepoți, 10 strănepoții și o stră-strănepoată. Ea, este un exemplu de viață pentru toți ai familiei. Iar principalele lucruri care le-a transmis copiilor au fost munca și cumsecădenia.

Dragostea ce a dăruit-o i se întoarce din plin, este o mamă, bunică şi străbunică fericită. Astăzi femeia nu încetează să mulțumească Domnului pentru copii cuminți și grijulii. De un singur lucru mai tânjește bătrâna, că viața nu mai este așa ca înainte.

Fiica, spune că mama ei a dus o viață liniștită și că și-a povățuit copiii să aibă răbdare în viață și să știe a ierta.aici.

Din voința de viață, Lidia Răilean, chiar dacă a împlinit 100 de ani, este încă o persoană, veselă și glumeață. Dincolo de sfaturile înțelepte, bunica are acelaşi zâmbet cald, care dăruiește poftă de viață ori de cîte ori o vezi.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 140 гостей и нет пользователей