Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               RAZII ȘI VERIFICĂRI LA SOROCA

Controale și verificări au avut loc astăzi la Soroca. Angajați ai IP Soroca și ai serviciilor desconcentrate au mers în grupuri mixte atât în municipiu cît și în raionul Soroca pentru a verifica cum sunt respectate măsurile impuse de Comisia Națională de Sănătate Publică. A fost monitorizată situația din piețe, magazine, instituții și alte locuri unde fluxul de oameni este unul mai mare, dar tototată au fost verificări pe străzile din municipiu și în transportul public. Deși situația este una alarmată privind numărul cazurilor de Covid 19, nu toți conștientizează pericolul.

 

Tot astăzi au fost desfășurate activități de monitorizare și prevenire în contextul pandemiei și pe traseele naționale. Polițiștii din cadrul Serviciului de Patrulare Soroca Florești au verificat transportul de călători. Oamenii legii au informat pasagerii despre importanța respectării normelor epidemiologice în situația critică în care ne aflăm.

În cazul nerespectării măsurilor de prevenire sau combatere a infecței vor fi aplicate amenzi.

Astăzi, 24 martie, în raionul Soroca sunt confirmate 41 cazuri, dintre care 17 în municipiul Soroca și 24 în localitățile rurale. În total astăzi în țară au fost anunțate 2273 cazuri noi de COVID-19, iar 39 de oameni au decedat din cauza complicațiilor cauzate de infecție.

Autoritățile și medicii îndeamnă populația să fie cât mai prudentă și să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infecției.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 196 гостей и нет пользователей