Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              ASTĂZI A AVUT LOC ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI RAIONAL SOROCA

Astăzi, 22 aprilie, a avut loc Ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca. Aici aleșii locali s-au pronunțat privitor la cele peste 40 de proiecte de decizii incluse în ordinea de zi. Totodată în cadrul ședinței au fost enunțate și două declarații politice.

 

Printre subiectele propuse spre aprobare consilierilor au fost rapoartele de activitate a centrelor de sănătate, planul  de acțiuni al Consiliului Raional pentru anul 2020 și încetarea înainte de termen a mandatului de vicepreședinte al raionului a dlui Andonii Boris. Proiectul de decizie care stîrnit cele mai multe discuții a fost cel cu privire la organigrama și statele de personal ale Aparatului Președintelui raionului, direcțiilor, secțiilor, altor subdiviziuni din subordinea Consiliului Raional.

Subiectul cu privire la reorganizarea școlii primare Iarova a fost prezentat de Mușenco Anjela, șef al Direcției Învățământ.

Tot în cadrul aceleiași ședinșe s-au examinat subiectele cu privire la alocarea mijloacelor financiare din Componenta raională pentru instituțiile educaționale, modificarea Deciziei Consiliului raional Soroca nr. ” Cu privire la aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din teritoriul raionului Soroca , pentru anul 2021” , executarea bugetului raional pentru anul 2020 și modificarea bugetului raionului pentru anul 2021.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 201 гость и нет пользователей