Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              CE ACTIVITĂȚI VOR AVEA LOC LA SOROCA ȘI CUM VOR FI DESFĂȘURATE ACESTEA?

Mâine, 9 mai, autoritățile au anunțat că la Soroca va avea loc Mitingul consacrat celor 76 ani de la Victoria asupra fascismului în cel de-al II-lea Război Mondial. Evenimentul va avea loc în Piața Libertății, cu începere de la ora 10.00. Totodată în cadrul evenimentului oficialitățile vor veni cu discursuri, iar ulterior va urma un programul artistic și depuneri de flori.

 

Iar la data de 14 mai, ora 16:00 la Cetatea Sorocii va fi sărbătorită Ziua Europei. Activitatea va include expoziții ale instituțiilor de învățământ, discursuri ale autorităților și un program artistic prezentat de studiourile muzicale și cluburile de dans. E de menționat faptul că evenimentele se vor desfășura cu respectarea tututor normelor impuse în contextul pandemiei.

Totodată, atît autoritățile, cât și forțele de ordine reamintesc cetățenilor că trebuie să se conformeze hotărîrilor comisiei raionale extraordinare de sănătate publică Soroca, și în zilele de 9-10 mai să se abțină de la mersul în cimitire. În perioada 9-10 mai curent, circa 3500 de polițiști se vor afla la datorie pentru a asigura ordinea publică, circulația rutieră și pentru a monitoriza respectarea regulilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.

Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în hotărârea nr 37. A Comisiei raionale extraordinare de sănătate publică Soroca, constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi drept temei pentru tragerea la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 205 гостей и нет пользователей