Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              MÂINE, 13 MAI, VA AVEA LOC ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI RAIONAL SOROCA

Mâine, 13 mai, consilierii din cadrul Consiliului Raional Soroca se vor întruni în ședință extraordinară. În acest context, astăzi s-au desfășurat audieri publice privind  proiectele de decizii propuse spre examinare, dar totodată au avut loc și ședințele comisiilor de specialitate. Printre subiectele analizate în cadrul comisiilor au fost înaintarea candidaţilor pentru constituirea Consiliului electoral de circumscripţie de nivelul doi, alocarea mijloacelor financiare din Componenta raională pentru instituțiile educaționale și modificarea Deciziei privind aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din teritoriul raionului Soroca, pentru anul 2021.

 

Iurie Crețu, șeful Direcției Finanțe a prezentat consilierilor subiectele cu privire la alocarea mijloacelor financiare din Fondul de Rezervă și modificarea bugetului raional pe anul 2021.

Un alt proiect de decizii care va fi propus spre aprobare la ședința de mâine a Consiliului Raional este și alegerea vicepreședintelui raionului Soroca.

Ordinea de zi propusă pentru ședința Consiliului Raional cuprinde 10 proiecte de decizii.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 117 гостей и нет пользователей