Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              CICLISMUL LA SOROCA DINCOLO DE CRIZĂ

Astăzi, 5 iunie, mai mulți amatori de a merge cu bicicleta și-au dat întâlnire la Cetatea Soroca. Aici, doritorii au participat la acțiunea cu genericul ,,Ciclism_dincolo_de_criză”, dedicată Zilei Mondiale a Bicicletei, organizată de Inspectoratul de Poliție Soroca și Federația de Ciclism din Republica Moldova. Cicliștii au mers pe o distanță de 3 km pe cheiul râului Nistru. Pentru asigurarea securității circulației rutiere, cicliștii au fost însoțiți de două automobile a Serviciului Secției Patrulare Soroca-Florești.

 

 

 

              CINE SUNT ACTORII CARE AU SONORIZAT FILMUL GRIMM, DIFUZAT LA SOR TV?

Mai bine de jumătate de an, SorTV difuzează serialul fantastic GRIMM, o dramă polițistă dintr-o lume întunecată și fantastică inspirată din poveștile scrise de Frații Grimm. Serialul GRIMM, de la Sor TV este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova, care oferă servicii de postproducție precum dublare, voce, subtitrare, traducere și mixare finală audio.

 

 

 

              5 IUNIE – CURSA DE CICLISM

În contextul Zilei Mondiale a Bicicletei, Inspectoratul de Poliție Soroca și Federația de Ciclism din Republica Moldova vă provoacă să participați sâmbătă, 5 iunie, la ora 10:00, la o cursă_de_ciclism, cu genericul „Ciclism, dincolo de criză”, consacrată Zilei Mondiale a Bicicletei. Startul va fi dat la Cetatea Soroca. Traseul va fi Cheiul râului Nistru, pe o distanță de 3 km.

 

 

 

              PUNCTELE DE TRECERE COSĂUȚI-IAMPOL ȘI SOROCA-ȚEKINOVKA, ÎNCHISE

Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal au fost informate de către Agenţia Navală din Republica Moldova privind interzicerea exploatării mijloacelor plutitoare în punctele de trecere a frontierei fluviale Cosauți-Iampol (internaţional) și Soroca-Țekinovka (interstatal/local). Conform rapoartelor instituţiei de resort, acestea prezintă pericol sporit pentru siguranţa călătorilor, iar până la remedierea condiţiilor tehnice ale feriboturilor, exploatarea acestora este interzisă.

 

 

 

              CALITATEA APEI, LA ROBINETELE DIN SOROCA, A DEVENIT MAI SIGURĂ

Locuitorii municipiului Soroca beneficiază acum de apă mai sigură la robinete. Asta după ce echipamentul laboratorului SA ”Regia Apă-Canal Soroca”, ce se află la bazinul nr. 1, a fost modernizat. Schimbarea utilajului a fost posibilă datorită proiectului ”Măsuri de modernizare a securității și calității serviciilor publice de aprovizionare cu apă a populației municipiului Soroca”, lansat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 45 гостей и нет пользователей