Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               CARTE VECHE, CARTE RARĂ

Muzeul de Istorie și Etnografie din Soroca găzduiește expoziția - Carte veche, carte rară. Aici sunt expuse cele mai vechi și mai valoroase cărți din arhiva muzeului.

 

 VIZIONEAZĂ LA SOR TV  SEZONUL IV AL SERIALULUI GRIMM

Cel de-al patrulea sezon al serialului de dramă fantastică Grimm, continuă la SorTV. Urmărește serialul  alcătuit din  22 de episoade și descoperă cum evenimentele care au avut loc la nunta lui Monroe și Rosalie au dus la faptul că Nick și-a pierdut identitatea ca Grimm. Hank și Juliet încearcă să-l ajute. 

 

 

               ÎNCHIDEREA FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE MUZICĂ „MĂRȚIȘOR 2021”   

Astăzi, 10 martie, la Palatul de Cultură din Soroca a avut loc concertul de închidere a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2021”. La fel ca la deschidere, festivalul a avut loc online, fără participarea spectatorilor. În cadrul concertului  au participat mai multe formații și ansambluri din raion, printre acestea Formaţia  de muzică uşoară „Olhionia”, formația de dansuri, Elegance, ansamblul folcloric Floare de nu mă uita, ansamblul de dansuri populare ”Vatra” din s. Racovăţ și Şcoala de Arte Eugeniu Coca or. Soroca.

 

 

 

               DESCHIDEREA FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL „MĂRŢIŞOR -2021”

Cîntece, dansuri, spactacol teatralizat și sunete de fanfară au răsunat astăzi, 1 martie, pe scena Palatului de Cultură din Soroca, în cadrul deschiderii Festivalul Internaţional „Mărţişor -2021”. Din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei, concertul Mărțișor în prag de primăvară, s-a desfășurat doar online, fără prezența spectatorilor, evenimentul a adunat colective artistice și interpreți din raionul Soroca.

 

 

 

               PANDEMIA NU NE VA LUA MĂRȚIȘORUL

Pandemia nu ne va lua Mărțișorul. Festivalul Internaţional „Mărţişor -2021” își va deshide ușile pentru spectatori și în acest an, dar cu respectarea condițiilor impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Festivalul va începe în data de 1 martie cu concertul Mărțișor în prag de primăvară. 

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare