Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

                Spectacol de revelion 2021: "De urat, v-am tot ura!"

Spectacol de revelion 2021: "De urat, v-am tot ura!", realizat de Secția Cultură și Turism al Consiliului Raional Soroca în colaborare cu postul de televiziune Sor TV.

 

 

 

                FESTIVALUL “DE URAT, V-AM TOT URA” ȘI-A DESEMNAT CÂȘTIGĂTORII

Ansamblurile artistice participante în cadrul tradiţionalului Festival „De urat v-am tot ura" din Soroca au fost premiate astăzi. Din cauza pandemiei festivalul s-a desfășurat în acest an în varianta on-line. Astfel, colectivele artistice au prezentat colindele și urăturile în format video, iar expoziţia de măşti zoomorfe a fost inaugurată în incinta Palatului de Cultură, unde astăzi , a avut loc și premierea colectivelor artistice.

 

 

 

                EXPOZIȚIE DE MĂȘTI, LA PALATUL DE CULTURĂ DIN SOROCA

În cadrul Festivalului obiceiurilor de iarnă ”De urat, v-am tot ura”, desfășurat la Soroca, în incinta palatului de cultură au fost expuse o serie de măști tradiționale confecționate de membrii colectivelor artistice din raion. Iar dacă din cauza situației pandemice, anul acesta festivalul se va desfășura online, expoziția este deschisă pentru toți doritorii, cu condiția respectării restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

 

 

  Ansamblul “JOC” la Soroca

Atmosferă deosebită astăzi în incinta Palatului de Cultură din municipiul Soroca. Holul palatului a fost împânzit de lucrări ale meșterilor populari care și-au prezentat îndeletincirile în cadrul unei expoziții, iar cele mai originale mărțișoare au fost apreciate în cadrul concursului ”Mărțișorul, dar al primăverii

 

  DESCHIDEREA FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL „MĂRŢIŞOR -2020”

Festivalul Internaţional „Mărţişor -2020” și-a deschis ușile astăzi, 1 martie, pentru toți spectatorii, în incinta Palatului de Cultură din Soroca. Festivalul a debutat cu spectacolul muzical „Mărţişor în prag de primăvară”. Aici în faţa publicului au evaluat mai lmulte ansambluri și orchestre din municipiul Soroca.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare