Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 VIZIONEAZĂ LA SOR TV SERIALUL GRIMM, SEZONUL II.

Serialul are ca baza bine-cunoscutele povesti ale fraților Grimm si il are in prim plan pe detectivul din Portland Nick Burkhardt (David Giuntoli), care a văzut pana acum niște scene terifiante ale crimelor, dar nimic nu-l pregătește pentru ciudatele viziuni pe care începe sa le aibă: oameni obișnuiți se transforma pentru câteva momente in monștri hidoși. O vizita de la singura lui ruda in viață ii dezvăluie adevărul. Nick a moștenit puterea de a vedea creaturi supranaturale, si fiind un "Grimm" responsabilitatea sa este sa mențină echilibrul intre omenire si creaturile mitologice. Un "Lup mare si rău" reformat, devine cel mai mare aliat si confident al sau. Nu durează mult pana ce munca sa de polițist il duce pe Nick la criminali despre care pana atunci crezuse ca exista numai in cărțile cu povesti pentru copii.

În sezonul doi, Nick Burkhard, continuă să exploreze o lume ciudată și periculoasă a creaturilor. S-a dovedit a nu fi atât de ușor să fii Grimm: iubita lui Nick, Julieta este în comă, colegul său Hank crede că înnebunește, iar Nick însuși este atras de confruntarea dintre Familia Regală și Rezistență. Între timp, fosta vrăjitoare Adalind Shade, de la care Nick a luat puterile, țese noi intrigi pentru a-și recâștiga puterea.

La Sor TV serialul poate fi vizionat în fiecare zi de luni până vineri la ora 21.45, și în reluare a doua zi la ora 09.00.

Serialul este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova. Conținutul aparține autorului(ilor) și nu reflectă neapărat opinia Ambasadei SUA în Moldova și/sau a organizației IREX.

                                                        

 

 

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare