Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               TEATRUL „VENIAMIN APOSTOL” ORGANIZEAZĂ CONCURSUL „PE ARIPILE MUZELOR”

Elevii instituțiilor de învățământ din orașul și raionul Soroca sunt îndemnați să participe la concursul raional „Pe aripile muzelor”, organizat de Teatrul „Veniamin Apostol”. Elevii pot participa în cadrul a două compartimente declamatori  și autori.

 

La compartimentul declamatori se pot înscrie în concurs tineri cu vârsta cuprinsă între 7 şi 25 de ani. Participanții vor prezenta obligatoriu: poezie, proză din creația scriitorului Arhip Ciubotaru. O înregistrare video de până la 5 min. individual şi până la 15 min. în grup.

- Inscrierea poate fi efectuată online sau la sediul teatrului. Participanții vor trimite (prezenta personal) o înregistrare scurtă a textului pentru concurs (audio/video) până la data de 20 MARTIE inclusiv.

La Compartimentul Autori, participanții pot prezenta Poezie, proză. Tematica la alegerea participantului.

Textele trebuie să se înscrie în rigorile literare şi normele ortografice, să demonstreze elemente caracteristice actului de creatie. Prin desfășurarea concursului organizatorii își propun implicarea instituţiilor de învăţământ în promovarea declamației şi a gândirii critice, susţinerea talentelor în arta vorbirii și a scrisului.

Concursul „Pe aripile muzelor”, este organizat la cea de-a IX-a ediție.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare