Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               "EPIGRAME NOI CU NOI... ȘI VOI"

Festivalului de umor - O cetate nu-i pe roate, își așteaptă participanții în data de 1 aprilie, la concursul de epigramă - Epigrame noi cu noi... Și voi. Sunt aşteptați să participe autorii din raioanele: Soroca, Floreşti, Drochia, Donduşeni şi autori invitați nominal din Republica Moldova. Participanții trebuie să respecte condițiile precum: originalitate; poanta, prozodie perfectă; decență. Organizatorii anunță că nu se admit adaptări sau texte plagiate. Caricaturile vor fi expuse în zilele desfășurării Festivalului în localurile stabilite

 

I Temă obligatorie:,START STOP START!", câte 3 epigrame de fiecare autor. Epigramele trebuie sa aibă tangente cu oraşul, Cetatea Soroca.

II Temă liberă, 3 epigrame

III Pentru elevii din instituțile de învățământ din raionul Soroca de la 15 ani, cate 3 epigrame la tema: IERI ȘI MAINE.

Fiecare participant va pregăti o epigramă la tema –Cuvântul- sabie și scut, oferit drept vamă pentru intrarea in cetatea Soroca, unde va avea loc un mini recital umoristic.

Termenul de primire a corespondenței la destinatar este 25 martie 2021. Invitații şi premianții vor fi anunțați personal.

Toate lucrările selectate vor fi incluse în cartea de epigrame - O cetate nu-i pe roate, editată în urma desfăşurării festivalului. Pentru informați suplimentare doritorii se pot adresa la telefoanele 0230 23336; 0230 23009 sau la adresa de email a teatrului Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

Evenimentul este organizat de Consiliul Raional Soroca, Primăria Soroca, Secția Cultură și Turism, Teatrul Veniamin Apostol și Direcția Învățământ Soroca.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare