Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               PARTIDUL ACȚIUNII COLECTIVE-CONGRESUL CIVIC ȘI-A PREZENTAT ÎN REGIUNEA DE NORD A ȚĂRII, PLANUL DE ACȚIUNI ȘI PROIECTELE DE ANCORARE REGIONALĂ

La data de 28 februarie, la Dondușeni, a avut loc ședința de lucru a Congresului Civic. În cadrul ședinței formațiunii, a fost prezentat planul de acțiuni a partidului, principalele obiective, dar totodată, Mark Tcaciuc, membru al Comitetului Executiv, a făcut referire și la situația în care se află la moment republica Moldova.

 

Congresul Civic desfășoară ședințe de lucru în regiuni pentru a elabora Planuri de dezvoltare a fiecărui raion în parte. La Dondușeni, despre ideile și planurile de dezvoltare a raioanelor pe care le reprezintă au vorbit și membrii comitetului executiv din regiunea de nord a țării.

În aceeași zi, concomitent cu ședința desfășurată la Dondușeni, un asemenea forum a Planului de acțiuni a Congresului Civic a avut loc și la Comrat. Potrivit membrilor comitetului executiv, planul de acțiuni, este prima încercare în ultimii 30 de ani, de a veni cu un răspuns la cea mai importantă întrebare, rămasă fără răspuns - Există, oare, viață în Republica Moldova”?

Congresul Civic se definește drept o forță politică anti-criză, care propune să elaboreze și să implementeze un program de modernizare a țării împreună cu întreaga societate civilă.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare