Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 VIZIONEAZĂ LA SOR TV  SEZONUL IV AL SERIALULUI GRIMM

Cel de-al patrulea sezon al serialului de dramă fantastică Grimm, continuă la SorTV. Urmărește serialul  alcătuit din  22 de episoade și descoperă cum evenimentele care au avut loc la nunta lui Monroe și Rosalie au dus la faptul că Nick și-a pierdut identitatea ca Grimm. Hank și Juliet încearcă să-l ajute. 

O nouă amenințare a apărut în Portland. O anumită creatură fură memoria de la oameni și îi face slabi. În același timp, Adalind pleacă în căutarea copilului, dar cade în capcana prințului Victor. 

Povestea celui de-al 4-lea sezon este conturată cu mare finețe, fiecare episod aducând câte un caz nou. Urmăriți la SorTv, de luni, până vineri la ora 21.45 de minute și în reluare a doua zi la ora 9.00 cel de-al patrulea sezon al serialului GRIMM. Luni – vineri,  ora 21.45,  în reluare - ora 9.00

Serialul este difuzat cu susținerea IREX și Ambasadei SUA în Moldova. Acest program a fost tradus și dublat în limba română de compania The Kitchen Moldova. Conținutul aparține autorului(ilor) și nu reflectă neapărat opinia Ambasadei SUA în Moldova și/sau a organizației IREX.

                                                        

 

 

 

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare