Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              DEMISII CU DUIUMUL LA GUVERN

Secretarii de stat de la toate ministerele din Guvern au depus cereri de demisie și au eliberat fotoliile, motivul fiind că sunt persoane cu statut de demnitate publică și astfel au obligația să plece odată cu miniștrii care i-au adus în funcții.

 

 

 

              LA 12 AUGUST VA AVEA LOC ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI RAIONAL SOROCA 

Joi, 12 august, consilierii raionali se vor convoca în ședință ordinară. În acest sens, recent au fost desfășurate audieri publice a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședință, iar astăzi și mâiine consilierii se întrunesc în cadrul comisiilor de specialitate pentru a examina subiectele de pe ordinea de zi.

 

 

 

              17 CAZURI NOI DE INFECTARE CU COVID-19 AU FOST CONFIRMATE ASTĂZI LA SOROCA

17 persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid 19, astăzi în raionul Soroca. În total în țară fiind confirmate 241 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Din numărul total de cazuri, 5 sunt de import: 3-Bulgaria, 1-Franța, 1-Turcia.

 

 

 

              MINIȘTRII GUVERNULUI GAVRILIȚA AU DEPUS JURĂMÂNTUL

Membrii Cabinetului de miniștri în frunte cu prim-ministrul Natalia Gavrilița, votat astăzi, 6 august în Parlament, au depus jurămîntul.

 

 

 

              CONSILIULUI RAIONAL SOROCA INVITĂ SOROCENII LA AUDIERI PUBLICE

Consiliul Raional Soroca, invită sorocenii, la data de 06 august, în intervalul orelor 14.00 - 16.00, la audieri publice a proiectelor de decizii propuse spre examinare la ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca din 12 august. Audierile se vor desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 24 гостя и нет пользователей