Președinta Maia Sandu cu privire la actualități

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut astăzi o conferință de presă pe subiecte de actualitate. Șefa statului a răspuns la întrebările jurnaliștilor despre situația din țară și din regiune în contextul războiului declanșat, acum 40 de zile, de Rusia împotriva Ucrainei. În special, Maia Sandu s-a referit la problema posibilelor sancțiuni în adresa Federației Ruse, la pericolele de securitate pe care le comportă regiunea transnistreană și la majorarea prețurilor.

 

 

 

BCS cere demiterea guvernatorului BNM

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor propune Parlamentului să aprecieze activitatea conducerii Băncii Naționale a Moldovei ca fiind ineficientă, cu acordarea votului de neîncredere. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost prezentat în plen după audierea guvernatorului Octavian Armașu

 

 

 

”La Dumbravă” devine Centrului de plasament temporar pentru refugiați

Astăzi, 9 martie, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Raiona Soroca. Ședința a fost condusă de președintele ales, consilierul, Manea Ion.La ședință au participat 27 de consilieri raionali.

 

 

 

Înlesniri pentru veteranii războiului de pe Nistru

Deputații au aprobat azi,10 martie, în unanimitate cu 83 de voturi, o serie de susțineri sociale și financiare a participanților la războiul de pe Nistru.

 

 

 

Consiliului Raional Soroca se convoacă în ședința extraordinară.

La data de nouă martie 2022, ora 15.00, Consiliului Raional Soroca se convoacă în ședința extraordinară.

 

Forma de logare

Сейчас на сайте 58 гостей и нет пользователей