Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

  ȘEDINȚA CONSILIULUI RAIONAL DIN 6 FEBRUARIE ”>

Astăzi, 6 februarie, a avut loc ședința consiliului raional. Printre subiectele propuse spre examinare a fost și aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca pentru anul 2020.

Un alt proiect de decizie care a trezit unele întrebări în rîndul aleșilor raionali a fost cel cu privire la alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale, subiect prezentat de Angela Mușenco, șef Direcția învățământ Soroca.

La ședință consilierii raionali s-au mai expus referitor la repartizarea locuințelor sociale, modificarea statutului și regulamenentului mai multor instituții, și Programul de activiate al Consiliului Raional pentru anul 2020. Un alt subiect important a fost și modificarea bugetului raional pentru anul 2020. Printre proiectele de decizii aprobate de consilieri au fost și aprobarea normelor specifice ale Centrelor de Sănătate din raion, a Centrului Stomatologic Raional și a Spitalul Raional Soroca și numirea lui Iurie Crețu în funcția de șef al Direcției Finanțe, subdiviziune a Consiliului Raional Soroca,

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 177 гостей и нет пользователей