Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

CONFLICT ÎNTRE UN CONSILIER DIN ZASTÂNCA ȘI PRIMARUL LOCALITĂȚII

Un consilier local din partea PSRM din satul Zastânca, susține că a fost urmărit și agresat de primarul localității, membru PDM. Cazul a avut loc ieri, 5 mai, în jurul orei 16:30, comunică Știri.md

Consilierul local, Vasile Mîțu, a declarat că primarul satului, Pavel Covalciuc l-a amenințat de mai multe ori, însă ieri l-a urmărit cu mașina, după care l-a agresat fizic.

Contactat de Știri.md, primarul localității, Pavel Covalciuc, inițial nici n-a confirmat și nici n-a infirmat cazul. Ulterior, a revenit cu un apel și ne-a spus că nu cunoaște nimic despre această plângere.

Potrivit ofițerului de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, cazul a fost înregistrat la IP Soroca. Cazul a fost înregistrat la IP Soroca din partea unei persoane de gen masculin, locuitor al satului Zastânca, precum că a avut un conflict cu primarul satului. Poliția examinează cazul. Partea vătămată a primit o îndreptare către medicul legist pentru a fi supusă unei expertize medicale, -a mai spus Svetlana Talpă. Polițiștii examinează cazul și audiază martorii.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 161 гость и нет пользователей