Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

CINE ȘI CUM A CÂȘTIGAT CONCURSUL PENTRU FUNCŢIA DE DIRECTOR AL СЕNTRULUI “ÎMPREUNĂ” DIN RUBLENIȚA ?

Astăzi a avut loc desfăşurarea concursului la funcţia vacanta de director al Сеntrului Соmunitаr Multifuncțional ÎMPREUNĂ din comuna Rublenița. La concurs au fost admise două candidate, Galina Ursachi și Tatiana Mînzat.

 

În cadrul primei etape a concursului, conform regulamentului, candidații au prezentat comisiei proiectul de managment al instituției.Pe ultima sută de metri, candidata la concurs Tatiana Mînzat și-a retras candidatura.

În cadrul celei de-a doua probe, interviul, Galina Ursachi a răspuns la întrebările acordate de membrii comisiei.În rezultat, director al Сепtrului Соmuпitаг Multifuncțional ÎMPREUNĂ din comuna Rublenița, a fost desemnată, Galina Ursachi, care a obținut în cadrul concursului nota generală 11, 62.

E de menționat faptul că până în prezent Galina Ursachi activa în calitate de director interimar în cadrul Сеntrului Соmunitаr Multifuncțional ÎMPREUNĂ din comuna Rublenița. Ea urmează să fie numită în funcția de director la următoarea ședință a cosiliului raional Soroca.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 128 гостей и нет пользователей