Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI MUNICIPAL SOROCA

Astăzi, 5 mai consilierii municipali s-au convocat în ședință ordinară. Pentru început primarul municipiului a oferit diplome voluntarii soroceni pentru activitatea desfășurată pe timp de pandemie. Ulterior Lilia Pilipețchi a ținut să vină cu o precizare pentru consilieri.

 

În cadrul ședinței aleșii locali s-au expus referitor la susţinerea financiară a participanţilor şi văduvilor participanţilor în cel de-al doilea Război Mondial și conferirea Diplomei de Fidelitate şi acordarea indemnizaţiei unice familiilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă. Arhitectul-şef a municipiului, Grigore Guţu, a prezentat aleșilor locali proiectul de decizie cu privire la eliberarea permisului pentru amplasarea parcului de distracţii pentru copii în complex cu unităţi pentru prestarea serviciilor de bunuri recreaţionale, echipament sportiv, de alimentaţie publică, pe str. Dm. Cantemir, regiunea Soroca Nouă.

Un alt subiect care a trezit mai multe discuții a fost și cel cu privire la formarea comisiei pentru recepţia finală a lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de distribuţie a apei şi de canalizare din mun. Soroca.

În cadrul aceleiași ședințe consilierii municipali s-au mai expus referitor la proiectele de decizii privind scutirea de plata taxelor locale agenţilor economici, care au sistat activitatea în perioada stării de urgenţă, demisia din funcţie a viceprimarului Elena Focşa și au examinat activitatea ÎM „DGLC Soroca” pe perioada anului 2019.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 181 гость и нет пользователей