Continuă ajutoarele pentru refugiați

Continuă ajutoarele pentru refugiații din Ucraina, găzduiți la centrul de plasament din Volovița, raionul Soroca. De această dată, spriginul a venit din partea reprezentanților unei instituții bancare din Soroca.

 

 

 

Preț nou, condiții vechi, speranțe spre calitate

Preț nou, condiții vechi, speranțe spre calitate., - cam așa se poate de caracterizat situația transportului public din Soroca.

 

 

 

Centru de zi pentru copii în situații de risc

La Soroca va fi creat un centru de zi pentru copii în situații de risc. Centrul ”Speranța” va oferi o gamă largă de servicii sociale pentru circa 100 de copii din municipiul și raionul Soroca.

 

 

 

Tot mai mulți refugiați stabiliți la Soroca

Tot mai mulți refugiați din Ucraina, se stabilesc la Soroca. Potrivit autorităților, la moment sunt circa 600 de refugiați. Aceștia sunt cazați la cele două centre de plasament temporar din satele Volovița și Egoreni, dar și în sectorul privat.

 

 

 

O nouă bucurie pentru copiii de la Soroca

Bucurie pentru picii dar și părinții din Soroca. În lucru este instalarea a trei terenuri de joacă pentru copii în zona de centru, tricotaje și maternității. Terenurile, vor include tobogane, scrânciob dar și alte distracții pentru copii.

 

Forma de logare

Сейчас на сайте 74 гостя и нет пользователей