Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              ASTĂZI SĂRBĂTORIM NAȘTEREA MAICII DOMNULUI

În fiecare an, pe 21 septembrie, creștinii ortodocși din toată țara, sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfînta Marie Mică, acesta fiind primul praznic din anul bisericesc.

 

 

 

              GRIGORAȘ ESTE AȘTEPTAT ȘI ÎN CONTINUARE LA ȘCOALĂ...

Băiatul de 11 ani, care, cu ajutorul autorităților locale și Asistenței Sociale, a mers în acest an pentru prima dată la școală, a frecventat lecțiile doar o săptămână după care a dispărut. Conducerea gimnaziului spune că nu cunoaște cauza absenței copilului și nu au putut face legătură cu familia pentru că bunica, în grija căruia se află copilul, nu a lăsat date de contact.

 

 

CUM SĂ FII UN TATĂ MAI BUN?   EXPLICĂM

Care este rolul tatălui în familie și, în special, în viața copilului?

Cum poate tata fi prezent și  ce greșeli să evite?

Cât de mult este influențat viitorul adult de exemplul tatălui?

 

 

              MOTOCULTOARELE PREZINTĂ RISC SPORIT DE ACCIDENTARE

Satul Temeleuți, r-nul Florești se mândrește cu oameni gospodari care acum pe timp de toamnă sunt în câmp la recoltarea roadelor. Un bun ajutor le servesc motocultoarele care în ultima vreme potrivit statisticilor, înregistrează și accidente. După ce au fost la Bădiceni, Soroca, oamenii legii, au venit și aici pentru a le explica sătenilor modul de utilizare și de deplasare a acestor mijloace de transport.

 

 

 

              AMENZILE POT OPRI ARUNCAREA GUNOIULUI LA ÎNTÂMPLARE

Muncitorii de la Direcția Gospodăriei Locativ-comunale muncesc zilnic pentru a evacua gunoiștile neautorizate.Vă oferim imagini care sunt scârboase și devin obișnuite pentru soroceni, mai ales pentru cei care le fac.

 

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 38 гостей и нет пользователей