UN RÂU NOU LA SOROCA

Un râu nou la Soroca. Este vorba de un râuleț format astăzi dimineață, ce se scurgea la vale pe strada Decebal. Apa s-a acumulat în urma unei rupturi a rețelei de apă potabilă de la bazinul nr 2.

 

VICE ADMINISTRATOR ”REGIA APĂ CANAL SOROCA”: ”Rețelele de apeduct sunt de pe timpurile sovietice, sunt într-o stare rea. a apărut o ruptură mare, de la ora 1 până în prezent noi pompăm apă pentru a putea lichida ruptura respectivă.”

Accidentul a lăsat fără apă partea din deal a municipiului și a inundat subsolurile caselor din apropierea bazinului avariat. Asta după ce acum o zi a fost lichidată o altă ruptură a rețelei de apeduct de pe strada Mihai Viteazu.

Pentru a înlătura problema, cei de la regie, pompau apa ca ulterior fisura să fie sudată. Apa pompată era revărsată în stradă.

VICE ADMINISTRATOR ”REGIA APĂ CANAL SOROCA”: ”E apă curată, nu-i din canalizare. Altă posibilitate în regiunea dată nu avem. Din cauză că găurile de revărsare nu sunt suntem nevoiți ca apa să o aruncăm în stradă. Sistem de canalizare nu-i, cerem scuze locatarilor pentru dificultățile respective.”

Potrivit vice administratorului, cheltuielile pentru apa pompată în urma rupturii vor fi suportate de întreprindere. Odată reparată rețeaua, apa nu va întârzia să apară la robinetele consumatorilor afectați.

Forma de logare

Сейчас на сайте 113 гостей и нет пользователей