ACCIDENT TRAGIC LA SOROCA

Un minor de 16 ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a inversat. .

 

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a decedat pe loc iar mașina de model Toyota a fost făcută zob. Accidentul a avut loc astăzi dimineață pe traseul Soroca-Cosăuți.

În mașina se mai aflau 2 pasageri la fel minori. Din fericire aceștia au scăpat cu viață și s-au ales doar cu o sperietură groaznică refuzând îngrijirea medicilor.

Potrivit martorilor cauza producerii accidentului este viteza, conducătorul ar fi pierdut controlului automobilului ieșind pe acostament și inversându-se. Poliția investighează cazul.

La acest subiect Inspectoratul de Poliție Soroca a comunicat pe rețelele de socializare:

”Iresponsabilitatea face victime. Un minor a decedat după ce a urcat la volanul unei mașini.

Un minor de 15 ani ar fi sustras pe ascuns cheia și apoi a răpit automobilul de marca Toyota RAV-4 din curtea casei unei rude, locuitor al municipiului Soroca. Ulterior împreună cu alți doi amici, un băiat de 16 ani și o fată de 16 ani, ambii locuitori ai municipiului Soroca, au decis să se plimbe pe traseu. Pe parcurs, băiatul de 15 ani a decis să-i permită amicului de 16 ani să conducă automobilul. În timpul conducerii acesta nu a ținut cont de situația rutieră, ajungând pe o porțiune de drum neiluminat sub formă de curbă în pantă, nu a adaptat viteza care i-ar garanta siguranța în traficul rutier, având exces de viteză a pierdut controlul volanului, intrând într-o fâșie forestieră. În consecință mijlocul de transport s-a inversat tamponându-se într-un copac.”

Forma de logare

Сейчас на сайте 32 гостя и нет пользователей