VACANȚA DE TOAMNĂ MAI LUNGĂ

Vacanța de toamnă va fi mai lungă. Decizia a fost luată de Ministerul Educației pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19 și pentru a asigura securitatea în instituțiile de învățământ primar, gimnazial, și liceal. Vacanța va dura 9 zile, în perioada 23-31 octombrie.

 

ELENA PRODAN, ȘEF ADJUNCT DIRECȚIA ÎNVĂȚĂMÂNT SOROCA: ”În baza ordinului ministerului din 15 octombrie, instituțiile de învățământ vor avea o vacanță prelungită de toamnă. Pe parcursul acestei săptămâni atât elevii cât și cadrele didactice vor sta acasă. Cadrele didactice vor lucre de la distanță și toate activitățile cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice sunt interzise. Să fim atenți, prudenți. Este și un ordin al direcției care spune că profesorii și elevii stau acasă și respect regulile de siguranță.”

În perioada vacanței va veni la serviciu doar personalul strict necesar pentru asigurarea funcționalității instituțiilor. Anterior, vacanța de toamnă era de 5 zile. Zilele adăugate vor fi recuperate pe parcursul primului semestru.

Forma de logare

Сейчас на сайте 110 гостей и нет пользователей