Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

                BENEFICIILE PROIECTULUI ”IMPLICĂ-TE ȘI VOM REUȘI”

Reprezentanți ai societății civile din satele Cosăuți, Egoreni, Trifăuți, Vasilcău și municipiul Soroca au participat astăzi la o masă rotundă unde au fost făcute publice rezultatele proiectului –Implică-te și vom reuși, implimentat de către A.O. Eco Sor, din Soroca

 

În cadrul evenimetului, primarul mun.Soroca, Lilia Pilipețchi a anunțat că s-a mișcat carul din loc, în ceea ce privește cea mai stringentă problemă a mun. Soroca-lipsa stației de epurare.

Recent, în urma demersurilor echipelor de susţinere din localităţile ţintă au fost distribuite containere de colectare a deşeurilor, care urmează a fi instalate în locurile publice din localităţile rurale.

La activitățile organizate în cadrul proiectului s-au implicat activ elevii și profesorii din cele 5 localități.

Activitatea a finalizat cu aprobarea unei rezoluții, alcătuită din mai multe punte care trebuie să fie realizate de către comunitățile unde a fost implimentat proiectul.

Proiectul Implică-te și vom reuși, implimentat de către A.O. Eco Sor, a avut drept scop creșterea nivelului de conștientizare a populației pe aspecte ce țin de protecția mediului și modalități de soluțonare a problemelor de poluare, sporirea activismului civic local privind protecția mediului, fortificarea mecanismelor de dialog dintre autorități și grupurile locale de activiști civici.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 133 гостя и нет пользователей