Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               ȘEDINȚĂ DE LUCRU PRIVIND SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ ȘI MĂSURILE DE PREVENIRE A INFECȚIEI COVID-19

Astăzi, 23 martie, a avut loc ședința de lucru privind situația epidemiologică și măsurile de combatere și prevenire a infecției cu COVID-19 în municipiul și raionul Soroca. Aici autoritățile, dar și membrii comisiei au vorbit despre situația la zi privind numărul de infectări, dar și despre restricțiile impuse.

 

În cadrul ședinței a fost raportată situația epidemiologică a infecției cu COVID-19 în municipiul și raionul Soroca, regimul de activitate a spitalului raional și a centrelor de sănătate.

Totodată reprezentanții IP Soroca, au comunicat despre încălcările depistate, amenzile aplicate și necesitatea respectării măsurilor de prevenire în locurile cu risc înalt de răspândire a infecției.

La Soroca au fost formate grupurile de lucru mixte pentru combaterea și prevenirea infecției cu COVID-19, care își vor începe activitatea cu ziua de 24 martie. Despre restricțiile impuse și procesul de monitorizare a măsurilor de prevenire a vorbit vicepreședinta raionului Svetlana Păunescu. aici.

Structurile responsabile vin cu un apel către toți locuitorii municipiului și raionului Soroca de a respecta măsurile de protecție împotriva COVID-19, de a fi responsabili și conștienți în această perioadă foarte complicată pentru întreaga societate.

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 135 гостей и нет пользователей