Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

               PREȘEDINTA ȚĂRII, MAIA SANDU, ÎN VIZITA DE LUCRU LA SOROCA

Președinta țării s-a aflat astăzi, 16 februarie, în vizită de lucru la Soroca. În prima parte a zilei, Maia Sandu, a avut discuții cu reprezentanți ai conducerii raionului Soroca și cu circa 30 de primari. În cea de-a doua parte a zilei, președinta a avut întâniri cu medicii, agenții economici, reprezentanții societății civile, organizațiile de tineret, organizațiilor neguvernamentale și reprezentanți ai mass-media locală.

 

Și vânzătorii de la piețele din Soroca au solicitat să se întâlnească cu doamna președintă, deși nu era planificată discuția a avut loc.

În cadrul discuțiilor s-au abordat cele mai stringente probleme precum criza cauzată de pandemie, necesitatea de a primi sprijin din partea statului, previzibilitatea legilor lupta împotriva corupției și crearea unui mediu prielnic pentru dezvoltarea afacerilor.

Președinta țării a discutat cu autoritățile de la Soroca și despre nevoia de a elabora cât mai rapid proiectul pentru reabilitarea porțiunii de drum de 5 km care leagă artera națională de localitatea Cosăuți din raion. A abordat subiectul în contextul înțelegerii din cadrul vizitei la Kyiv de a construi podul peste Nistru de la Cosăuți și infrastructura adiacentă acestuia.

1

Maia Sandu s-a expus și referitor anticipate.

1

Forma de logare

Căutare

Vizitatori

Сейчас на сайте 164 гостя и нет пользователей