Dorești știrea pe e-mail? Abonează-te!

 

 

              ACADEMIA MILITARĂ A FORŢELOR ARMATE "ALEXANDRU CEL BUN" - OPORTUNITATE PENTRU ABSOLVENȚI

Nu a mai rămas mult până la finisarea anului de studii, iar absolvenții urmează în scurt timp să se aprecieze privind alegerea specialității.

 

AÎn acest sens, Academia Militară a Forţelor Armate "Alexandru cel Bun", unica instituţie de învățămînt militar superior din Republica Moldova, care asigură cu cadre militare armata națională, oferă mai multe avantaje studenților. Instituția oferă locuri la specialităţile conducerea subunităţilor de infanterie, conducerea subunităţilor de artilerie și conducerea subunităţilor de comunicaţii şi informatică.

Totodată e de menționat faptul că instruirea, cazarea, echipamentul și alimentarea sunt gratuite în instituție, iar la finalizarea studiilor, tinerii primesc permis de conducere categoria „B”, și „C”, gradul primar al corpului de ofiţeri „locotenent” și loc de serviciu garantat în una dintre unităţile militare ale Armatei Naţionale.

Academia Militară a Forţelor Armate "Alexandru cel Bun" acordă nu doar specializare studenților militari, dar și oportunități de studiu.

Admiterea în cadrul instituției se va desfășura în baza dosarului care va fi depus la Centrul Militar Teritorial, conform vizei de reşedinţă permanentă a candidatului, 

Academia Militară desfăşoară activităţi de învăţămînt superior, organizate prin intermediul programelor de studii universitare de licenţă, studii universitare de masterat, precum şi alte forme de pregătire, perfecţionare şi specializare a militarilor.

Schimb valutar

  sursa: cursbnm.md

Forma de logare

Căutare